RUS
ROM

Oamenii au realizat si folosit carduri de identificare inca dinainte de schimbarea secolului. Inainte de 1990, calea obisnuita de productie a cardurilor se baza pe tehnica filmului. Aceasta presupunea fotografierea unei persoane, decuparea fotografiei in formatul unui card si laminarea acesteia. Cardul continea numele persoanei, un numar de identificare si alte date personale.

Va oferim solutii pentru orice tipuri de carduri: de fidelizare, de acces, carduri de discount sau simple legitimatii. Aplicatiile actuale ale cardurilor sunt prea multe pentru a fi enumerate.

Atributul cel mai simplu al cardurilor este faptul ca ajuta la identificare. V-ati putea intreba la ce va foloseste sa identificati persoanele. Cele mai multe scoli sau institutii identifica persoanele pentru siguranta sau din motive de securitate. Cardurile identifica ce persoane sunt autorizate sa fie inauntrul sau in jurul zonei respective si care persoane nu au aceasta autorizatie.

Aplicatii ale cardurilor din plastic:

carduri de debit/credit

carduri de fidelizare/loializare

identificare/control

stocare date/aplicatii


Domenii de interes:

Cluburi

Centre de sanatate

Retaileri

Hoteluri si restaurante

Librarii

Asociatii culturale

Autoritati publice

Educatie

Sali de sport

Transporturi

Turism, divertisment

Institutii financiare

Telecomunicatii

Companii de asigurari


Va oferim solutii pentru orice tipuri de carduri: de fidelizare, de acces, carduri de discount sau simple legitimatii. Aplicatiile actuale ale cardurilor sunt prea multe pentru a fi enumerate.

Oricare ar fi aplicatia aleasa, puteti consulta oferta de preturi sau ne puteti contacta pentru o solutie personalizata.

Personalizare prin imprimare direct pe suprafata card-ului, policromie

Card-uri cu coduri de bare, benzi magnetice si/sau cip electronic

Aplicatii software la comanda pentru diverse activitati: sisteme de fidelizare clienti, abonamente cluburi, sisteme de pontaj/acces

Aplicatii pentru cititoare de coduri de bare pentru toate domeniile de activitate

Se folosesc echipamente profesionale de imprimare policromie prin transfer termic.

Legitimatii ( Detalii )

Informatiile despre posesorul cardului pot fi stocate intr-un cod de bare, pe banda magnetica sau smart card.

Ecusoane ( Detalii )

Carti de vizita

Card de membru

Toate cluburile au nevoie de carduri de membru personalizate indiferent daca acestea sunt cluburi de noapte, inchirieri video, cluburi de fitness, centre sportive sau fan cluburi. Multe cluburi din Romania se bazeaza inca pe demodatele carduri de hartie care nu mai dau impresia de profesionalism si seriozitate. Orice club poate avea astfel un control eficient asupra membrilor sai, o evidenta stricta a abonamentelor achitate si accesului.

Card abonament

Legitimatii de calatorie

Card-uri de fidelizare

Va putem produce propriile carduri de fidelitate. Pentru un succes deplin, programele de fidelitate trebuie sa fie foarte atractive pentru client. Depinde numai de dumenavoastra cat de atractiv faceti sistemul de fidelitate, pentru ca, restul il face folosirea card-urilor. Puteti opta de asemnea pentru variantele cu encodare si astfel puteti avea un sistem de fidelizare foarte bine pus la punct si imposibil de evitat sau falsificat.

Carnet de asigurat

Card-uri cu coduri de acces

Controlul accesului in incinta cladirii este un element foarte important indiferent de natura activitatii desfasurate. Indiferent de solutia de control/acces si/sau pontaj folosita card-urile ar trebui sa fie parte din acest sistem. Chiar si pentru cel mai simplu sistem de indentificare folosit - recunoasterea cardului de catre un paznic sau receptionist de la intrarea in incinta - va recomandam folosirea acestui sistem

Alte aplicatii la cererea clientului.