RUS
ROM

Instrument de contactare
- Reprezinta un simbol al profesionalismului in afaceri
- Dublu rol: de prezentare si de promovare
- Spatiu restrans, ofera max. de informatii de stricta necesitate asupra firmei (nume, slogan, sigla, domeniu de activitate, date de contact), dar si asupra reprezentantului (functie, date de contact)
- Segment de piata precis
- Costuri reduse
- Efect psihologic pozitiv

Suportul pe care se tiparesc poate fi din hartie offset, hartii si cartoane dublu cretate, cartoane si hartii speciale.

Tiparirea se realizeaza de regula in policromie fata-verso, dar este posibila si adugarea unor culori speciale (Pantone).
Pretul este influentat de dimensiune, numar de pagini, tiraj, hartia pe care se executa si finisari. Finisari: stantare, biguire, faltuire, taiere, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva).


SPECIFICATII TEHNICE

- Dimensiunile finite uzuale si recomandate sunt de 85 x 55 mm sau 90 x 50 mm. - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Suporturile folosite pentru productia cartilor de vizita sunt de 300 g lucios (cartoane de tip Mediaprint) si mat (cartoane offset Serixo cu grad mare de alb). - Plastifierea este recomandata in cazul in care doriti un aspect mai pretios al cartilor de vizita. Cartile de vizita plastifiate sunt mai putin influentate de umezeala, si au suprafetele mai protejate de murdarire, scame, amprente etc. - Cantitatea minima recomandata este de 100 de bucati.

Fisiere acceptate

Fisiere ready-to-print sunt acceptate in urmatoarele formate: .cdr - Documente create de Corel Draw, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .ai - Documente create de Adobe Illustrator, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .eps - Documente Encapsulated Post Script create folosind Adobe Illustrator, destinate tiparului de inalta rezolutie. .tiff - Documente Tag Image File Format, preferate in cazul imprimarii imaginilor* la inalta rezolutie .jpg - Documente de tip imagine* .pdf - Portable Document Format de la Adobe Acrobat.