RUS
ROM

Nimic mai simplu si mai elegant in a va prezenta notitele pe o foaie personalizata cu datele dumneavostra.Acestea sunt foi cu antet,care alaturi de o mapa de prezentare si o carte de vizita va vor asigura succesul in afaceri.

SPECIFICATII TEHNICE

- Dimensiunile finite de 210 x 297 mm. - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Suporturile recomandate pentru productia foilor cu antet sunt de tip offset (serixo pentru grad mare de alb) de 90 g pentru formularistica normala si de 140 g pentru un aspect mai pretios al documentului tiparit. - Cantitatea minima recomandata este de 100 de bucati.

Fisiere acceptate

Fisiere ready-to-print sunt acceptate in urmatoarele formate: .cdr - Documente create de Corel Draw, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .ai - Documente create de Adobe Illustrator, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .eps - Documente Encapsulated Post Script create folosind Adobe Illustrator, destinate tiparului de inalta rezolutie. .tiff - Documente Tag Image File Format, preferate in cazul imprimarii imaginilor* la inalta rezolutie .jpg - Documente de tip imagine* .pdf - Portable Document Format de la Adobe Acrobat.