RUS
ROM

Flyere (fluturasi) sunt foi volante de diferite dimensiuni, tiparite si optional plastifiate, laminate, lacuite offset sau cu lac UV iv sau total.

SPECIFICATII TEHNICE

- Dimensiunile finite uzuale si recomandate sunt A4 ( 210 x 297 mm), A5 (210 x 148 mm), A6 (105 x 148 mm) sau tip DL (210 x 100 mm). - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Suporturile folosite pentru productia fluturasilor pot fi atat lucioase cat si mate, de diverse grosimi (90, 140, 200, 250, 300 g). - Plastifierea este recomandata atat pentru a conferi un aspect mult mai pretios lucrarii cat si pentru a proteja lucrarea de umezeala, murdarire, scame, amprente etc. - Cantitatea minima recomandata este de 100 de bucati.

Fisiere acceptate

Fisiere ready-to-print sunt acceptate in urmatoarele formate: .cdr - Documente create de Corel Draw, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .ai - Documente create de Adobe Illustrator, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .eps - Documente Encapsulated Post Script create folosind Adobe Illustrator, destinate tiparului de inalta rezolutie. .tiff - Documente Tag Image File Format, preferate in cazul imprimarii imaginilor* la inalta rezolutie .jpg - Documente de tip imagine* .pdf - Portable Document Format de la Adobe Acrobat.