RUS
ROM

Doriti sa va invitati partenerii de afaceri sau prietenii la un eveniment important? Nimic mai simplu,deoarece venim si de data aceasta in sprijinul dumneavoastra.Cu noi puteti tipari invitatii pe diferite tipuri de cartoane si hartie care va vor asigura ca invitatii nu vor lipsi de la acel eveniment.

SPECIFICATII TEHNICE

- Dimensiunile finite uzuale si recomandate sunt DL (210 x 100 mm) sau 2 x DL (210 x 200 mm). - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Suporturile folosite pentru productia invitatiilor pot fi atat lucioase cat si mate, de 300 g. - Plastifierea este recomandata atat pentru a conferi un aspect mult mai pretios lucrarii cat si pentru a proteja lucrarea de umezeala, murdarire, scame, amprente etc. - Cantitatea minima recomandata este de 100 de bucati.

Fisiere acceptate

Fisiere ready-to-print sunt acceptate in urmatoarele formate: .cdr - Documente create de Corel Draw, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .ai - Documente create de Adobe Illustrator, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .eps - Documente Encapsulated Post Script create folosind Adobe Illustrator, destinate tiparului de inalta rezolutie. .tiff - Documente Tag Image File Format, preferate in cazul imprimarii imaginilor* la inalta rezolutie .jpg - Documente de tip imagine* .pdf - Portable Document Format de la Adobe Acrobat.