RUS
ROM

Unul din produsele noastre care va poate ajuta in a va face cunoscuti pe o piata din ce in ce mai aglomerata este brosura. Designul frumos si finisarea excelenta a acestor materiale de publicitate asigura scopul lor in a va face cunoscuti.Tiparim brosuri pe diferite tipuri de hartie, iar finisajele nu au limite, totul realizandu-se dupa dorinta clientului.

SPECIFICATII TEHNICE

- Dimensiunile recomandate pentru brosuri / cataloage sunt A4 (210 x 297) sau A5 (148 x 210) format inchis. - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Modalitatea constructiva recomandata este de a folosi pentru coperta carton de 300 g lucios sau mat, iar pentru interior hartie de 90 sau 140 g lucioasa sau mata, in functie de numarul de pagini si de destinatia lucrarii. - Plastifierea este recomandata atat pentru a conferi un aspect mult mai pretios lucrarii cat si pentru a proteja lucrarea de umezeala, murdarire, scame, amprente etc. - Legarea poate fi facuta prin capsare, spiralare sau brosare. Atentie: in cazul brosarii, la constructia fisierelor pentru coperta trebuie luat in considerare cotorul copertii in functie de brosura finala a brosurii / catalogului. - Cantitatea minima recomandata este de 30 de bucati.

Fisiere acceptate

Fisiere ready-to-print sunt acceptate in urmatoarele formate: .cdr - Documente create de Corel Draw, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .ai - Documente create de Adobe Illustrator, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .eps - Documente Encapsulated Post Script create folosind Adobe Illustrator, destinate tiparului de inalta rezolutie. .tiff - Documente Tag Image File Format, preferate in cazul imprimarii imaginilor* la inalta rezolutie .jpg - Documente de tip imagine* .pdf - Portable Document Format de la Adobe Acrobat.