RUS
ROM

Daca doriti sa aveti success garantat la o intalnire de afaceri va recomandam mape de prezentare. Designul lor deosebit va vor crea o imagine deosebita. Realizam mape de prezentare simple sau cu foi volante in interior, stantate si plastifiate. Tiparim mape de prezentare din carton 300g/mp, cu buzunar si loc pentru cartea de vizita, cu un design deosebit, finisate impecabil.

SPECIFICATII TEHNICE

- Dimensiunea mapei in format deschis este de 430 x 305 mm iar in format inchis este de 215 x 305 mm. - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Suporturile folosite pentru productia mapelor pot fi atat lucioase cat si mate, de 300 g. - Plastifierea este recomandata atat pentru a conferi un aspect mult mai pretios .lucrarii cat si pentru a proteja lucrarea de umezeala, murdarire, scame, amprente etc. - Cantitatea minima recomandata este de 50 de bucati.

Fisiere acceptate

Fisiere ready-to-print sunt acceptate in urmatoarele formate: .cdr - Documente create de Corel Draw, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .ai - Documente create de Adobe Illustrator, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .eps - Documente Encapsulated Post Script create folosind Adobe Illustrator, destinate tiparului de inalta rezolutie. .tiff - Documente Tag Image File Format, preferate in cazul imprimarii imaginilor* la inalta rezolutie .jpg - Documente de tip imagine* .pdf - Portable Document Format de la Adobe Acrobat.