RUS
ROM

Astazi traim intr-o lume plina de flyere, volante, fluturasi, postere si pliante. Ne umplu cutia de scrisori, ni se strecoara pe sub usa sau prin geamul intredeschis al autoturismului, se aduna pe birou sau ne zambesc din mainile unor fete dragute in intersectii, magazine, centre comerciale, targuri, etc.
Le gasesti - sau mai bine zis te gasesc - pretutindeni astfel incat deseori nici nu le mai acorzi atentie.
Si totusi...


Si totusi functioneaza! Actionand in subconstientul nostru, aceste materiale de creatie publicitara isi indeplinesc rolul:
Acela de a atrage noi clienti.
De a promova si vinde produsul.
De a creste cota de piata.
De a diferentia firma si produsul de competitori si a le impune pe piata.


SPECIFICATII TEHNICE

- Dimensiunile finite uzuale si recomandate sunt A3 deschis / A4 inchis (420 x 297 / 210 x297 mm), A4 deschis / A5 inchis (210 x 148 / 105 x 148 mm), A5 deschis / A6 inchis (210 x 1488 / 105 x 148 mm) sau tip DL inchis cu 2 biguri (210 x 100 mm). - pliantele cu 2 biguri pot fi impaturite de tip Concerto sau Trifold. Atentie! La conceperea pliantelor de tip Concerto, cele 3 parti care formeaza pliantul nu sunt egale, ele trebuie sa aibe dimensiunile de la stanga la dreapta 100/100/97 mm fatza respectiv 97/100/100 mm verso, astfel incat la impaturire sa existe suficient spatiu pentru partea ce ajunge in interior. La conceperea pliantelor tip Trifold, cele 3 parti care formeaza pliantul sunt egale, la dimensiunea de 99 mm. - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Suporturile folosite pentru productia pliantelor pot fi atat lucioase cat si mate, de diverse grosimi (90, 140, 200, 250, 300 g). - Plastifierea este recomandata atat pentru a conferi un aspect mult mai pretios lucrarii cat si pentru a proteja lucrarea de umezeala, murdarire, scame, amprente etc. - Cantitatea minima recomandata este de 100 de bucati.

Fisiere acceptate

Fisiere ready-to-print sunt acceptate in urmatoarele formate: .cdr - Documente create de Corel Draw, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .ai - Documente create de Adobe Illustrator, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .eps - Documente Encapsulated Post Script create folosind Adobe Illustrator, destinate tiparului de inalta rezolutie. .tiff - Documente Tag Image File Format, preferate in cazul imprimarii imaginilor* la inalta rezolutie .jpg - Documente de tip imagine* .pdf - Portable Document Format de la Adobe Acrobat.