RUS
ROM

Posterele tiparite de noi va vor uimi prin culorile care dau viata imaginii!
Noi tiparim postere si afise pentru clienti foarte exigenti,care vor produse impecabile,de aceea noi folosim masini de tiparire postere si afise de cea mai avansata technologie.


SPECIFICATII TEHNICE

- Dimensiunile finite uzuale si recomandate sunt SRA3 ( 450 x 320 mm), A3 (420 x 297 mm), A4 (210 x 297 mm). - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. Important! Nu se pot realiza postere SRA3 cu grafica pana in margine. In acest caz, suprafata maxim tiparibila este de 440 x 310 mm. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Suporturile folosite pentru productia posterelor pot fi atat lucioase cat si mate, de diverse grosimi (90, 140, 200, 250, 300 g). - Plastifierea este recomandata atat pentru a conferi un aspect mult mai pretios lucrarii cat si pentru a proteja lucrarea de umezeala, murdarire, scame, amprente etc. - Cantitatea minima recomandata este de 100 de bucati.

Fisiere acceptate

Fisiere ready-to-print sunt acceptate in urmatoarele formate: .cdr - Documente create de Corel Draw, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .ai - Documente create de Adobe Illustrator, care contin atat imagini* cat si grafica vectoriala .eps - Documente Encapsulated Post Script create folosind Adobe Illustrator, destinate tiparului de inalta rezolutie. .tiff - Documente Tag Image File Format, preferate in cazul imprimarii imaginilor* la inalta rezolutie .jpg - Documente de tip imagine* .pdf - Portable Document Format de la Adobe Acrobat.